چیز کیک


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

( در این دستور مواد عمدا تکرار شده ااند)

بیسکوییت  کره ای  یا ساقه طلایی  خرد شده 2 پیمانه

شکر .............................................. 4/1 پیمانه

کره آب شده ......................................نصف پیمانه

پنیر خامه ای یک کیلو

باز هم شکر .......................................... 1 پیمانه

آرد ................................................ سه قاشق غذاخوری

خامه  زده شده ................................. 3/1 پیمانه

تخم مرغ .......................................... 5 عدد

اسانس لیمو با پوست لیموی رنده شده .......... 1 قاشق غذاخوری

وانیل ............................................... 1 قاشق چایخوری

خامه ................................................ 1 پیمانه

شکر ............................................... 2 قاشق غذا خوری

وانیل ............................................... نصف قاشق چایخوری

گام ۱

ابتدا بیسکوییت را حسابی خرد کنید. میتوانید از خرد کن برقی استفاده کنید.

گام ۲

بیسکوییت را در قابلمه ریخته به آن 4/1 پیمانه شکر اضافه کنید.

گام ۳

سپس کره را روی درجه حرارت پایین ذوب کنید .

گام ۴

و به مواد اضافه کنید.

گام ۵

مواد را حسابی با هم مخلوط کنید.

گام ۶

سپس آن را در ماهیتابه ریخته به  کمک  کوشتکوب و یا ته لیوان آن را فشرده کنبد.

گام ۷

قطر مواد بایستی حدود 2.5 سانتی متر باشه. سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و در فریزر بگذارید.

گام ۸

پنیر خامه ای  رابا 1 پیمانه شکر و آره مخلوط کنید.

گام ۹

 تخم مرغ ها را یکی یکی  به آن اضافه کنید.

گام ۱۰

مواد را حسابی با هم زن بزنید.

گام ۱۱

سپس خامه را همراه با وانیل و اسانس لیمو به مواد اضافه کرده حسابی هم بزنید.

گام ۱۲

ظرف بیسکوییت را از فریزر بیرون آورده و مواد را به آرامی روی آن پخش کنید.

گام ۱۳

به مدت 15 دقیقه داخل فر تحت درجه 350 درجه فارنهایت یا  177 درجه سانتی گراد بگذارید.سپس حرارت فر را تا 250 درجه فارنهایت کم کرده و 15 دقیقه دیگر در فر بگذارید.بعد از فر بیرون آورده بگذارید سرد شود. میتونید به کمک چاقوی نوک تیر دور آن را برش دهید تا راحت تر از قالب بیرون بیاید.

گام ۱۴

در ظرفی دیگر خامه و وانیل و شکر ابا هم میکس کرده روی مواد بریزید و به مدت 15 دقیقه دیگر در فر بگارید. سپس از فر بیرون آورده بگذارید سرد شود و بقبل از سرو به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید.

گام ۱۵

میتوانید روی آن را با توت فرنگی تزئین کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.