ترش تره


زمان آماده سازی: 
بیش از ۳ ساعت
زمان پخت: 
بیش از ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
خوردنی برای چند نفر: 
8
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
شمالی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

اسفناج خورد شده ................2KG

عدس..............5/1لیوان

مغز گردو سابیده شده ............400گرم

پیاز داغ ...........2 ق غ

سیر داغ ..........2 ق غ

آرد برنج .............1 ق غ

رب ترش.............1 قاشق سوپ خوری(رب انار, آلو...)

نمک,فلفل,زرد چوبه ....................به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا اسفناج ها را درو ن آب در حال جوش میریزیم

گام ۲

سپس عدس را به اسفناج اضافه می کنیم تا پخته شود

گام ۳

در مرحله آخر گردو را همراه آرد برنج و مابقی مواد , اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا در مدت زمان مناسب و روی شعله کم خورشت ما حسابی جا بیافتد.

گام ۴

حالا می توانید این غذای ایرانی را روی یک سفره ایرانی همراه خانواده نوش جان کنید

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.