قارچ کوهی



مواد اولیه

قارچ های کوهی در مناطق کوهستانی و در هوای بارانی بهار میرویند. جالب است بدانید این نوع قارچ ها درست  در زمان رعد و برق از دل کوه میروید که در زبان محلی جاده چالوس به آن "کما گوش" می گویند . این نوع قارچ بسیار مغذی و خوش خوراک بوده و به جای قارچ های پرورشی درون هر نوع غذایی که به قارچ احتیاج است می توانیم از آن استفاده کنیم

گام ۱

برای نگهداری آن بهتر است ابتدا به مدت 10 دقیقه آن را درون ظرف آب خیس کنید و سپس کاملا آن را با آب سرد بشویید. دقت کنید که تمامی قسمتها به خوبی تمیز شود

گام ۲

و بعد یک ساعت زیر نور آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شود

گام ۳

در نهایت قارچ ها را خورد کرده و در بسته های دلخواه و مورد نیاز درون کیسه فریزر و در فریزر نگهداری کنید و در زمان نیاز از این قارچهای مغذی و خوش خوراک استفاده کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.