سبزی کوهی والک



مواد اولیه

در فصل بهار در مناطق کوهستانی نوعی سبزی میروید که به آن والک می گویند . از این نوع سبزی کوهی میتوانید برای پخت نوعی پلو که والک پلو نام دارد استفاده کنید. والک پلو در مناطق مختلف همراه ماهی , چلو گوشت و گاهی نیمرو سرو می شود.

گام ۱

برای نگهداری این نوع سبزی ابتدا آن را با قیچی آشپزخانه در قطعات یکسان خورد کرده و با آب سرد کاملا می شوییم

گام ۲

سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب آن کشیده شود. اکنون به 2 صورت میتوانید والک ها را برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید.

1 . آنها را  روی یک پارچه تمیز زیر نور آفتاب پهن کنید و پس از تبخیر آبی که بر اثر شستن سبزی ها روی آن مانده آنها را بسته بندی کرده و در فریزر به صورت تازه نگهداری کنید.

2 . بگذارید مدت طولانی تری زیر نور آفتاب یا باد پنکه بماند تا کاملا خشک شود .

سبزی خشک شده را میتوانید درون یک کیسه پارچه ای و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.