اردور خیار و ماهی دودی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
سالاد
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

ماهی دودی یا تن ماهی

پیاز خرد شده .................. یک قاشق چایخوری

فلفل  .............................نصف قاشق چایخوری

سیر..............................نصف قاشق چایخوری

کره ............................. 1 قاشق غذاخوری

پنیر خامه ای .................. 100 گرم

خیار..............................2 عدد

لیمو ترش .......................1 عدد

شوید تازه ....................... مقداری

گام ۱

ابتدا خیار را حلقه حلقه کنید

گام ۲

در یک ظرف کره و پنیر خامه ای را باهم مخلوط کنید.

گام ۳

کامل هم بزنید

گام ۴

به آن سیر و یا پودر سیر اضافه کرده

گام ۵

سپس فلفل به آن اضافه کنید

گام ۶

شوید را خرد کرده و به همراه پیاز به مواد اضافه کنید

گام ۷

لیمو را حسابی شسته و کمی از پوست آن را رنده کنید.

گام ۸

و به همراه آب لیمو به مواد اضافه کرده هم بزنید

گام ۹

سپس حلقه های خیار را در ظرف مورد نظر چیده کمی از سس روی هر حلقه بگذارید و با قاشق کمی فشار دهید تا ثابت بماند.

گام ۱۰

بعد روی هر حلقه مقداری ماهی دودی با تن ماهی بگذارید

گام ۱۱

و با مقداری شوید روی آن را تزئین کنید.

گام ۱۲

در یخچال بگذارید و بعد از یک ساعت آن را سرو کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.