دانه کردن انار



مواد اولیه

انار - چاقو - ظرف پرآب - آبکش -  قاشق

در اینجا به دو روش دانه کردن انار را آموزش میدهیم.

گام ۱

ابتدا یک انار رسیده برداشته آن را با آب سرد بشویید.

گام ۲

به کمک چاقوی نوک تیز دو برش به شکل بعلاوه روی انار ایجاد کنید.

گام ۳

 و مانند شکل سر آن را برش دهید.

گام ۴

سپس آن را داخل ظرف پر از آب سرد  حدود 5 دقیقه بگذارید.

گام ۵

سپس به کمک دست انار را همانطور که درون آب قرار دارد، از هم باز کرده و به آرامی به تکه های کوچکتر درآورید. در این روش دانه های انار زیر آب یعنی ته کاسه قرار می گیرند. 

گام ۶

پوسته انار را کناری گذاشته و سپس یک آبکش برداشته و به کمک آن دانه های انار را به دام بیاندازید

گام ۷

روش دوم:

ابتدا انار را به کمک چاقو به دو نیم کرده

گام ۸

مانند شکل به کمک یک قاشق غذا خوری در حالی که آن را وارونه به سمت کاسه نگه داشته اید به آن ضربه بزنید.

خب حالا شما بگویید کدام روش برایتان دلپذیرتر بوده است.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.