برش زدن گرمک



مواد اولیه

 ضرب المثلى فارسی وجود دارد که مى گویند  "فکر نان باش که خربزه آب است" ،  ارزش غذایى طالبى و گرمک و حتى خربزه کم است  شاید هم دلیل  ساختن این ضرب المثل این باشد.  گرمک خنک ، اشتهاآور، ملین ، ادرار آور و باعث طراوت پوست می شود. بهتر است طالبى را بدون شکر و پیش از غذا میل کنید.

گام ۱

 ابتدا به کمک  چاقو، طالبی را  از وسط نصف کنید.

گام ۲

با یک قاشق تخم های  آن را خارج کنید.

گام ۳

به این شکل

گام ۴

مانند شکل آن را برش دهید.

گام ۵

و با چاقو هر برش را مانند شکل از پوست جدا کنید.

گام ۶

به این شکل

گام ۷

و سپس آن را به اندازه دلخواه خرد کنید.

گام ۸

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.