بورانی بادنجان


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
دسر
خوردنی برای چند نفر: 
10
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

بادنجان 4 عدد , سیر 1 بوته له شده , گردو 250 گرم آسیاب شده , نمک و فلفل به مقدار لازم , ماست یک کیلو

گام ۱

ابتدا بادنجانها را به صورت کبابی در آورده و پوست آن را جدا کرده و سپس ساتوری می کنیم

گام ۲

سپس به آن سیر و گردو را همراه نمک و فلفل و ماست اضافه می کنیم تا مخلوط غلیظ و یکنواختی به دست آوریم

گام ۳

برای تزیین میتوانیم از زعفران آب شده نیز استفاده کنیم.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.