آبگوشت


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
خوراک با گوشت
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
زمستان

گام ۱

نخود................................. نصف پیمانه
لوبیاچیتی ........................نصف پیمانه
سیب زمینی کوچک............ 6-7 عدد
گوشت آبگوشتی ( ترجبdا گوشت گردن) 300 گرم
گوجه فرنگی ...................... یک عدد
سیر ................................ ۳ حبه
نعنا خشک یک قاشق غذا خوری
پیاز ...............................یک عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی مقداری

گام ۲

اول نخود و لوبیا رو خیس کنید و بعد بریزید تو قابلمه و آب بریزید و چند دقیقه که جوشید از روی گاز بردارید و آب لوبیا که زرد رنگ هستش رو دور بریزید و دوباره آب بریزید و این بار همراه با گوشت . پیاز بگذارید بپزه

گام ۳

گوجه فرنگی را از وسط نصف و داخل قابلمه بریزید

گام ۴

وقتی لوبیا و نخود و گوشت حسابی پخته شد، سیر رو به کمک سیر خرد کن، خرد و به ابگوشت اضافه کنید بعدش سیب زمینی هاتون اگه پوستش نازکه که با پوست به شرطی که حسابی بشورینش اگه نه که پوست بگیرید به خوراک اضافه کنید سپس نعنا نمک و فلفل و زرد چوبه و رب گوجه فرنگی رو هم به مواد اضافه کنید...
یه نکته اینکه اگه میخواهین گوشت قرمز و نخود و لوبیاتون زود بپزه نمکش رو آخر سر بزنید و

گام ۵

بعد بگذارین دوباره رو اجاق با حرارت ملایم بپزه.

گام ۶

وقتی سیب زمینی ها خوب پخته شد میتوانید زیر اجاق را خاموش کنید

گام ۷

حالا میرسیم به خوردنش....که آب آبگوشت یک طرف، گوشت کوبیده اش هم یک طرف دیگه و به هیچ وجه نمیشه یکی و فدای اون یکی کرد....نون سنگک ...سبزی خوردن تازه و پیاز و انواع ترشی فراموش نشه

گام ۹

موقع کوبیدن گوشت کوبیده آب آن را کامل بگیرید

گام ۱۰

این هم صحنه ای از خرد کردن نان سنگک تازه در آبگوشت. میدونین چرا اینقدر با آب و تاب می نویسم، آخه من عاشق آبگوشتم

گام ۱۱

این هم عکسی از کوبیدن گوشت کوبیده با گوشتکوب

گام ۱۲

و عکس نهایی آن. بعضی ها به آبگوشت میگن دوذوقه. یعنی طرف دو بار ذوق می کنه یک بار برای آب ابگوشت و یکبار برای گوشت کوبیده اش.
آبگوشت من که تا حالا راستش نسوخته اما خدا نکره احیانا اگر سوخت یه قاشق غذاخوری بهش کره بادام زمینی بزنین دیگه خیالتون تخت.
پنج‌شنبه، 8 مرداد 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

آخی خیلی ممنون دستتون درد

آخی

خیلی ممنون

دستتون درد نکنه

من که گوشت دوس ندارم!

ولی بقیه دوس میدارن برای خونواده اینطوری درست میکنم

تشکر

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.