ذرت کانادایی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
گیاهی
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
بلال .................... 1 عدد
نمک و فلفل ........ مقداری
کره مارگارین ....... 25 گرم

گام ۲

Picture 134.jpg

ابتدا پوست بلال را جدا کنید. یک قابلمه بردارین،آن را تا نصف از آب پر کنید. بلال را در آن بگذارید. اجاق را روشن و بلال را آبپز کنید

گام ۳

Picture 137.jpg

بعد از 1 ساعت ( بستگی به نوع بلال دارد) بلال را در آبکش بگذارید و آب آن که خارج شد همانطور که داغ است کره را روی آن بمالید

گام ۴

و نمک و فلفل به آن بزنید

گام ۵

در صورتی که میخواهید دانه های آن را جدا کنید از یک چنگال کمک بگیرید. به این شکل که بلال را به صورت عمود با یک دست نگه دارید با دست دیگر شیار چنگال را از بالا به صورت ردیفی داخل دانه های بلال فرو کنید و آن را به سمت پایین هل دهید

گام ۶

به این شکل

جمعه، 9 مرداد 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.