خوراک گوشت و حبوبات


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
خوراک با گوشت
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

گوشت ترجیحا با استخوان یا خورشتی ................. 250 گرم
لوبیا قرمز ......................................................... یک پیمانه
ماش ............................................................... یک پیمانه
هویج ............................................................... سه عدد
پیاز ................................................................. یک عدد
سیب زمینی جهت تزئین .................................... 2 عدد
رب گوجه فرنگی ................................................. یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا گوشت و لوبیا و ماش را با هم آبپز می کنیم. در حین پختن آن، پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم و به مواد اضافه می کنیم.
سپس هویج و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و در آخر ادویه را اضافه کرده زیر اجاق را کم می کنیم تا به مدت 2 ساعت بپزد و به اصطلاح جا بیافتد.

گام ۲

در آخر سیب زمینی را خلال و سرخ می کنیم و روی خوراک را تزئین می کنیم. این خوراک را هم با نان و هم با برنج می توان سرو کرد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.