کلم پلو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
پلو
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

گام ۱

مواد لازم: برنج ............................................. 4 پیمانه کلم خرد شده................................. نیم کیلو پیاز ............................................. یک عدد گوشت چرخ کرده .......................... 200 گرم رب گوجه فرنگی ........................... 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه پلویی و دارچین به مقدار لازم

گام ۲

ابتدا کلم را خرد کنید.

گام ۳

بعد آن را با کمی روغن تفت دهید. در حدی که فقط نرم و رنگ آن مایل به طلایی شود.

گام ۴

پیاز را خرد کرده تفت دهید .

گام ۵

و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.

گام ۶

سپس رب گوجه و ادویه ها را به آن بیافزایید

گام ۷

بعد مواد گوشت و کلم را با هم مخلوط کنید.

گام ۸

برنج را به صورت آبکش درآورده

گام ۹

و مواد را لابه لای برنج میریزیم.

گام ۱۰

و در صورت تمایل مقداری دیگر ادویه پلویی روی آن بپاشید. درقابلمه را ببندید زیر اجاق را کم کنید تا دم بکشد.

 سایتتون واقعا

 سایتتون واقعا عااااااااااااااااااااااالیه...مرسی.کلم پلو هم با دارچین بیشتر خوشمزه تر میشه.

پیشنهاد

با سلام و تشکر سایت خوبتون

برای رفع بوی تند کلم بهتر است  کلم را خرد کرده و نمک زده  و روی دستمال پهن کنید تا مقداری بماند سپس خشک کرده و سرخ کنید .

پاسخ

با سپاس از پيشنهاد شما دوست عزيز

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.