ساندویچ فیله مرغ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
ساندویچ
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

گام ۱

مواد لازم:
سینه مرغ ................................. 1 عدد
فلفل دلمه بزرگ......................... 1 عدد
گوجه فرنگی ............................. 1 عدد
پیاز بزرگ ................................... 2 عدد
پنیر پارمسان ............................. 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آویشن مقداری

گام ۲

در صورت تمایل می توانید از زنجفیل تازه ( به اندازه یک بند انگشت) در مواد رنده کرده استفاده نمایید.

گام ۳

ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید

گام ۴

آن را در کمی روغن تفت دهید

گام ۵

فلفل دلمه را خرد کنید

گام ۶

سینه مرغ را به صورت رشته های باریک درآورده

گام ۷

و همراه فلفل دلمه

گام ۸

فیله مرغ را نیز با سایر مواد تفت دهید

گام ۹

گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید

گام ۱۰

و به مواد اضافه کنید

گام ۱۱

مواد را خیلی تفت ندهید و به اصطلاح سبک آن را تفت دهید ( زنده) بعد از آن پنیر پارمسان را به مواد اضافه کرده، با مواد مخلوط کنید و زیر اجاق را خاموش کنید.

گام ۱۲

همراه نان باگت و کاهو، سبزی، خیار شور، سس کچاب و خردل فوق العاده است.
نوش جان

واقعا عالیه بی نظیرین میشه

واقعا عالیه بی نظیرین میشه لطفاچند نوع غذا با سولاردام هم آموزش بدین مرسی  

تشکر

سلام خسته نباشید کارتون حرف نداره لطفا دستورچندشیرنینی میخواستم مخخصوصا " شیرینی دانمارکی متشکرم

تشکر

باسلام

باید بگم واقعا سایتتون حرف نداره ومن از شما خیلی چیزا یاد گرفتم.

لطفا در مور تزیین میز های مهمانی وشام هم آموزش بدید.خیلی خیلی ممنون!

nazar

باسلام

ضمن عرض خسته نباشيد خدمات شما و تشكر از زحمات شما وبلاك شما بسيار بسيار عالي هست من خودم در آشپزي اصلا" سررشته ندارم ولي خيلي خوشم آمد چون غذا بسيار به زبان عاميانه نوشته شده است. با تشكر از شما و اين كه اگر امكان دارد غذاهايتان را به روزتر كنيد تا افرادي امثال من بتوانند به راحتي استفاده كنند و به روز باشند. ممنون از زحمات شما

 

با تشكر

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.