بال ترش


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با مرغ
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

مواد اولیه

عکس تمام مواد لازم رو ندارم چون عجله داشتم سریعتر بال ترش رو درست کنم.
مواد لازم:
بال مرغ 10 عدد - رب انار ترش و شیرین از هر کدام دو قاشق غذاخوری - نمک مقداری - روغن برای سرخ کردن مقداری - پیاز یک عدد

گام ۱

ابتدا بالها رو بگذارین تو قابلمه، کمی آب بریزین و همراه با کمی نمک بگذارین آبپز بشه

گام ۲

بعد از اینکه بالها آبپز شدن، کمی روغن توی ماهیتابه بریزید و بالها رو سرخ کنین

گام ۳

تو این فاصله پیاز رو خرد کنین و تفت بدین

گام ۴

2 قاشق غذاخوری رب انار ترش و شیرین رو ( از هر کدام) با کمی آب یا اگه آب مرغ موجود است با آب مرغ رقیق کنید

گام ۵

و به پیاز در حال تفت اضافه کنین، زیر اجاق رو کم کنین چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزه تا خامی رب از بین بره

گام ۶

به این شکل

گام ۷

بعد رب انار رو بریزین روی بالهای مرغی که قبلا سرخ کردین و بگذارین چند دقیقه با سس رب انار بپزه

گام ۸

این مرغ همراه با خورشت فسنجون خیلی خوب میشه.

اينقد كه خوشمزه است نمي دونم

اينقد كه خوشمزه است نمي دونم چي بنويسم فقط بگم كه خيلي خيلي عالي بود و همون طور كه گفته بودين با خورش فسنجون سرو كردم و همه ي مهمون ها خوششون اومده بود

واي عاشقشم. ميشه رب انار ترش

واي عاشقشم. ميشه رب انار ترش رو با رب آلوچه مخلوط کرد. رب انار شيرين ندارم

پاسخ

شما مختاريد از هر چاشني كه مورد علاقتون هست استفاده  كنيد. هنر آشپزي يعني همين

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.