خوراک لوبیا چیتی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
گیاهی
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
زمستان

گام ۱

مواد لازم:
لوبیا چیتی 1 پیمانه - پیاز یک عدد - روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری - نمک و فلفل

گام ۲

لوبیا رو بریزین تو ظرف پر آب و بگذارین تا چند ساعت خیس بخوره (من شب تا صبح گذاشتم ) میتونین لوبیا رو خیس نکنین ولی مدت زمان بیشتری طول می کشه تا بپزه در هز حال انتخاب با شماست.

گام ۳

بعد از چند ساعت لوبیا رو آبکش کنین تا آب اضاف آن خارج بشه دوباره از آب پر کنین و بگذارین رو اجاق به مدت 5 دقیقه و بعد از 5 دقیقه دوباره آب اون رو خالی کنین و آب تازه پر کنین. این آب زردی که شما بیرون میریزین اصطلاحا میگن نفاخ هست. پیاز را ریز خرد کنید و در ماهیتابه تفت بدین و تو لوبیا در حال پخت بریزین. یادتون باشه نمک تو این مرحله نزنین چون لوبیا دیرتر می پزه.

گام ۴

بعد از 2 ساعت (ممکنه لوبیا شما زودتر بپزه) 2 قاشق رب گوجه فرنگی بریزین

گام ۵

و هم بزنین و بگذارین تا میتونه روی حرات کم بپزه. اگر از طعم قرص های عصاره مرغ یا گوشت خوشتون میاد یک قرص مثلا عصاره گوشت رو به لوبیا اضافه کنین

گام ۶

کمی روغن زیتون، نمک و فلفل به آن اضافه کنین

گام ۷

گام ۸

و در آخر این می تواند صبحانه بسیار مقوی و لذیذی برای شما باشد.

چهارشنبه، 6 خرداد 1388 - ارسال شده توسط: admin

سوال درباره وا نرفتن خوراک لوبیا چیتی

با سلا م و تشکر از شما

من خورا ک لوبیا را درست کردم ولی  لوبیا ها وا رفته شده و اصلا شبیه کنسروها نشد.آیا غیر از زمان پخت راه دیگری هم وجود دارد؟ آیا در کنسروها  مواد خاصی اضافه می کنند که خوراک اینقدر خوب به نظر میرسد؟

پاسخ

به مواد كنسرو شده مواد نگه دارنده مي زنند،‌ اما اينكه لوبياي شما وا رفته احتمالا به زمان پخت ارتباط دارد. البته نوع لوبيا هم شرط است،‌ لوبيا گاه ديرپز و يا زود پز مي شود.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.